PROGRAMARE ONLINE

Programarea online beneficiaza de prioritate imediat ce este confirmata de catre operatorii nostri.

SOLICITA PROGRAMARE

DESCRIERE SERVICII

Va oferim o gama variata de operatiuni pentru intretinerea sau repararea jantelor si a anvelopelor autoturismului dumneavoastra. Prin procedeele si serviciile oferite de firma noastra economisiti bani si timp, nemaifiind nevoie sa achizitionati anvelope care, in unele cazuri, ajung la sume foarte mari.

Demontat & montat roti
Serviciul folosit cel mai des in cadrul unui service de roti, montatul/demontatul anvelopelor, are un rol foarte important in obtinerea unui rezultat bun. Folosim numai scule profesionale si montam cu mare atentie anvelope cu sens de rotatie, anvelope cu sens de montaj (inside – outside), anvelope turism (normale si Run Flat), anvelope 4×4, etc.

Reparatii anvelope
Materialele folosite pentru repararea defectelor aparute la anvelope sunt de cea mai buna calitate. Pentru societatile sau persoanele fizice care doresc un contract de colaborare cu socieatea noastra,oferim posibilitatea realizarii unui contract de service roti. In baza unui abonament lunar societatea noastra asigura toate serviciile disponibile in unitatile noastre , inclusiv serviciul de vulcanizare mobila.

Indreptat jante
Jantele identificate de personalul nostru ca fiind deja fisurate sau sparte necesita a fi indreptate si sudate. In urma impactului cu borduri, gropi sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari, minore sau majore, de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii. Continuarea rularii in aceste conditii va conduce la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea duratei de folosinta a acesteia.

Montaj anvelope
Montajul anvelopelor in atelierul nostru se face cu ajutorul utilajelor profesionale de catre lucratori cu experienta, la montarea anvelopelor se curata cu atentie janta de impuritati si se foloseste o solutie speciala pentru etansare. Pentru anvelope cu banda de rulare directionala este obligatorie montarea intr-o anumita directie data , pe flancuri gasindu-se sageti indicatoare de sens.Anvelope cu banda de rulare unidirectionala sunt concepute sa functioneze si sa aiba performante maxime prin montarea pe o anumita parte.

PRETURI

Ora manopera servicii vulcanizare In functie de complexitate
Discount pentru operatii complexe Contactati-ne !

COMPETENTE

 • Montat/Demontat roti
 • Pana cu snur (fara demontare anvelopa)
 • Petec mic/mare
 • Inlocuire valva
 • Presiune azot
 • Indreptat jante
 • Montaj anvelope
 • Echilibrari dinamice

INTREBARI FRECVENTE

 • Cat de importanta este inlocuirea periodică a uleiului ?

  Înlocuirea periodică a uleiului la vehiculul dumneavoastră asigură:
  – Lubrifierea piesele mecanice şi evitarea corodării lor;
  – Curăţarea motorului;
  – Garanţia etanşeităţii motorului;
  – Răcirea motorului.

 • Când are nevoie mașina de o verificare ?

  Când observaţi un consum mai mare de combustibil sau simţiţi că mașina merge mai greu. Dacă aveti martori luminosi aprinsi, este un semn demn de luat in seama că trebuie să ajungeţi la un service auto.

 • Când trebuie să schimb plăcuţele de frână ?

  Unele semne de avertizare sunt:  scârţâit sau alte zgomote ciudate, mașina o ia spre stânga sau dreapta când apăsaţi pe frână, simţiţi un trepidat în pedală când vă apropiaţi de un stop sau schimbări în felul în care se comportă pedala când luaţi piciorul de pe ea. Pentru a fi într-adevăr siguri vă recomandăm să apelaţi la un specialist.

Gallo Nero Service © 2017 Dealer oficial al serviciilor de calitate powered by IT Business Store