PROGRAMARE ONLINE

Programarea online beneficiaza de prioritate imediat ce este confirmata de catre operatorii nostri.

SOLICITA PROGRAMARE

DESCRIERE SERVICII

Gallo Nero Service va pune la dispozitie o oferta vasta de piese auto care cuprinde atat piese auto aftermarket cat si piese originale pentru toate marcile auto prezente pe piata. Comercializam componente ale celor mai importanti si renumiti producatori de piese auto, uleiuri auto, o gama larga de accesorii (produse de intretinere, covorase auto din cauciuc speciale, tavite de portbagaj clasice sau tavite premium si anvelope).

Facem tot posibilul ca intotdeauna sa va oferim cele mai bune preturi, cat si o calitate ridicata a produselor si totul in cel mai scurt timp cu putinta pentru a satisface exigentele clientilor nostrii in cel mai bun mod.

Oferta noastra cuprinde o gama larga de produse auto, insa daca nu stiti exact denumirea piesei pe care o cautati ne puteti contacta prin formularul de contact online si cu siguranta te ajutam !

PRETURI

Piese auto solicitate In functie de produs
Discount pentru montaj in service Contactati-ne !

COMPETENTE

 • Toate produsele noastre beneficiaza de garantia oferita de producator.
 • Consultanta profesionala oferita de personalul Gallo Nero Service
 • Service auto propriu unde poti beneficia de montaj pentru piesele comandate.

INTREBARII FRECVENTE

 • Ce reprezinta verificarea generala ?

  O verificare a maşinii în mod regulat vă ajută să economisiţi bani şi timp. O verificare formala a maşinii nu va indica întotdeauna lucrurile ce trebuie descoperite înainte de a fi prea târziu. Singura modalitate de a evita anumite probleme ascunse este de a efectua o verificare completă a maşinii în mod regulat.

 • Cum cumpar piese auto ?

  Fiecare comandă plasată pe site-ul nostru este verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul dvs. Pentru verificarea comenzii este necesar să ne furnizaţi în formularul de comandă Numarul de identificare al automobilului (aflat la punctul 3 in Talonul de tip vechi sau la punctul E in Talonul de tip nou), iar in unele cazuri detalii suplimentare necesare identificarii reperului corect.

 • Ce presupun serviciile de intretinere periodica ?

  Schimbare ulei si filtru ulei – Uleiul de motor este fluidul cel mai important al motorului. El asigura ungerea pieselor in miscare din interiorul acestuia, disiparea caldurii rezultate in timpul functionarii si curatarea depunerilor ce apar din cauza incalzirii si a particulelor absorbante din mediul exterior. Filtrul de ulei este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta uleiul de motor.

  Schimbare filtru de combustibil – Filtrul de combustibil (benzina sau motorina, dupa caz) este o piesa consumabila care are rolul de a elimina toate eventualele impuritati din combustibil.

  Schimbare filtru de aer  – Filtrul de aer este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta aerul absortit de motor in medii cu mult praf (cum este tara noastra, din pacate). Acesta se incarca foarte repede cu reziduuri si impiedica sau chiar blocheaza absorbtia aerului in motor, ceea ce duce la nefunctionalitati grave ale acestuia.

  Schimbare filtru de habitaclu – Aproximativ 90% din autoturismele moderne sunt dotate cu filtru de polen/habitaclu, de fapt un filtru destinat eliminarii prafului, noxelor si altor agenti patogeni din aerul absorbit de aeroterma si injectat in habitaclu prin gurile de ventilatie.

Gallo Nero Service © 2017 Dealer oficial al serviciilor de calitate powered by IT Business Store