Gallo Nero Service s-a infiintat din anul 2009 ca raspuns la cresterea cererii pe piata auto din Bucuresti si din dorinta de a asigura clientilor sai calitate si profesionalism. Numai prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cerintele pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostri.
Misiunea noastra este sa extindem si sa prelungim relatia speciala pe care o aveti cu masina dumneavoastra. Pentru a putea realiza acest lucru va punem la dispozitie personalul nostru dedicat acestui domeniu si pregatit sa faca fata oricaror provocari, precum si o gama extrem de ampla de piese si consumabile.

Clientii carora ne adresam sunt toate persoanele fizice si juridice care poseda automobile de orice marca, cu o masa totala mai mica de 3.5 tone. O alta facilitate pe care o oferim clientilor nostri este aceea ca pentru persoanele juridice incheiem contracte de colaborare cu valabilitate de un an, cu posibilitate de prelungire. (de ex. companiile care detin parcuri auto) Aceste contracte de colaborare ofera servicii preferentiale in ceea ce priveste programarile, timpii de executie, preturile si stabilirea unor termene de plata mai indelungate. La baza colaborarii va fi echipa noastra de specialisti care va ofera servicii complete ce pornesc de la definirea problemei, trec prin identificarea solutiilor si consiliere si se pot termina cu montarea efectiva, respectiv executarea oricaror lucrari necesare bunei functionari a masinii dumneavoastra.

Echipa Gallo Nero Service va va asista pe tot parcursul proceselor, avand experienta si competenta necesara. Alegeti echipa noastra si bucurati-va de multiple avantaje deoarece este formata din oameni pasionati de munca in domeniu, care aspira la rezultate excelente si care sunt constienti ca succesul se bazeaza pe curaj, profesionalism si autodepasire.
Am ales sa adaugam plus valoare fiecarui serviciu pe care il oferim. Aceasta gandire ne garanteaza o relatie pe termen lung cu clientii nostrii carora cautam in mod constant sa le oferim solutii cat mai specifice si o experienta cat se poate de pozitiva. Credem ca pornind de la o pasiune si implicand mult profesionalism putem atinge o performanta mult mai inalta.

%
SATISFACTIA CLIENTILOR
MASINI REPARATE PE ZI
COMENZI ON-LINE
SURUBURI STRANSE
  • Suntem un service auto atestat de catre REGISTRUL AUTO ROMAN pentru reparatii ale diverselor marci de autovehicule. Investim in calificarea specializata personalului si in echipamente de verificare si control de ultima generatie, astfel incat sa raspundem celor mai exigente cerinte din partea clientior nostri.

    PROFESIONALISM
  • Gallo Nero Service a aparut ca raspuns la cresterea cererii pe piata auto din Bucuresti si din dorinta de a asigura clientilor sai calitate si profesionalism. Numai prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cerintele pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostri.

    NEVOIA
  • Clientii carora ne adresam sunt toate persoanele fizice si juridice care poseda automobile de orice marca, cu o masa totala mai mica de 3.5 tone. O alta facilitate pe care o oferim clientilor nostri este aceea ca pentru persoanele juridice incheiem contracte de colaborare cu valabilitate de un an, cu posibilitate de prelungire.

    PARTENERIAT DE DURATA

CINE SUNTEM

Gallo Nero Service este un service auto in Sector 2 ce se diferentiaza prin servicii de calitate si profesionalism. Toti angajatii nostri sunt bine instruiti pentru furnizarea de servicii superioare in industria auto, unde onestitatea si experienta sunt esentiale.
Cu o vasta experienta in domeniu, operatiunile de reparatie si intretinere ale autoturismelor sunt realizate in cel mai scurt timp si la un inalt nivel de calitate, asigurand astfel satisfactia garantata a clientului. Avand parteneriate active cu marii importatori si distribuitori de piese auto la nivel national, societatea noastra asigura piese auto originale sau after-market, pentru orice tip de autovehicul, la preturi avantajoase, cu garantie.
In concluzie, daca aveti nevoie de un service bun in Sectorul 2, la care sa apelati cu incredere, Gallo Nero Service este „doctorul masinii dumneavoastra”.

Gallo Nero Service | Service auto Sector 2 Bucuresti

Gallo Nero Service © 2017 Dealer oficial al serviciilor de calitate powered by IT Business Store