PROGRAMARE ONLINE

Programarea online beneficiaza de prioritate imediat ce este confirmata de catre operatorii nostri.

SOLICITA PROGRAMARE

DESCRIERE SERVICII

Diagnoza auto computerizata cu tester profesional multimarca face posibila: citire si stergere memorie de erori ale tuturor sistemelor (motor, ABS, ESP, AIRBAG, etc.), resetarea intervalului de service, citirea si interpretarea valorilor reale ale autovehiculului.

Pentru a identifica problema se folosește o abordare de tip diagnoză. Sunt testate mai întâi toate sistemele și componentele pentru a determina că funcţionează corespunzător. Apoi se izolează componentele și sistemele care pot fi cauza problemei. În decursul investigaţiei, tehnicienii folosesc o gamă variată de metode de testare incluzând computere de diagnoză si bineinteles, experienta profesionala. Aceste teste vor indica dacă o componentă poate fi salvată sau dacă este nevoie de una nouă.

Sistemele autovehiculelor actuale functioneaza pe baza coordonarii datelor receptionate de catre computerul de bord. Senzorii transmit date catre computerul de bord, aceste date insemnand in principal informatii despre starea diferitelor sisteme. Pentru constatarea erorilor aparute in functionarea autovehiculului se utilizeaza testerul mobil. Testerul – este un computer ce are inmagazinate date furnizate de catre producatorul de autovehicule – se conecteaza la mufa speciala (computerul de bord) al autovehiculului facandu-se o diagnoza a sistemelor ce nu trimit date corecte. Astfel se gaseste imediat locul in care trebuie intervenit.

PRETURI

Ora manopera diagnoza computerizata In functie de complexitate
Discount pentru operatii complexe Contactati-ne !

COMPETENTE

 • Verificarea si testarea sistemelor masinii, cu tester de diagnoza multimarca.
 • Diagnoza sistem electric-electronic
 • Diagnoza sistem ABS-EBS-ESP
 • Diagnoza sisteme de injectie
 • Diagnoza si reparatii injectore
 • Diagnoza sisteme de management a motorului
 • Diagnoza sisteme de climatizare
 • Diagnoza sisteme specifice marca auto
 • Resetare interval service, programare interval de service, resetare inspectie .

INTREBARI FRECVENTE

 • Ce reprezinta verificarea generala ?

  O verificare a maşinii în mod regulat vă ajută să economisiţi bani şi timp. O verificare formala a maşinii nu va indica întotdeauna lucrurile ce trebuie descoperite înainte de a fi prea târziu. Singura modalitate de a evita anumite probleme ascunse este de a efectua o verificare completă a maşinii în mod regulat.

 • Când trebuie să schimb curelele și furtunele ?

  Dacă observaţi crăpături sau umflături în curele sau furtune trebuie schimbate urgent. Vă recomandăm schimbarea lor odată la fiecare 3-4 ani deoarece pot să nu existe indicatori vizuali de deteriorare.

 • Cum cumpar piese auto ?

  Fiecare comandă plasată pe site-ul nostru este verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul dvs. Pentru verificarea comenzii este necesar să ne furnizaţi în formularul de comandă Numarul de identificare al automobilului (aflat la punctul 3 in Talonul de tip vechi sau la punctul E in Talonul de tip nou), iar in unele cazuri detalii suplimentare necesare identificarii reperului corect.

Gallo Nero Service © 2017 Dealer oficial al serviciilor de calitate powered by IT Business Store