PROGRAMARE ONLINE

Programarea online beneficiaza de prioritate imediat ce este confirmata de catre operatorii nostri.

SOLICITA PROGRAMARE

DESCRIERE SERVICII

Diagnosticarea defectelor de mecanica auto se realizeaza prin constatari directe, incercari, utilizand utilaje si instalatii din dotare. Remedierea deficientelor constatate in functionarea elementelor mecanice ale autovehiculului se face prin verificare, reglare, reparare sau inlocuire, astfel incat acestea sa fie readuse la parametrii optimi de functionare prevazuti in manualul de reparatie al producatorului.

Gama de servicii de mecanica auto pe care le realizam cuprinde: revizie auto, verificare si reglaj sistem frana, geometrie roti, distributie auto, sistemelor de transmisie, directie, suspensie, articulatii, aprindere, alimentare, evacuare, racire, cu sau fara inlocuirea pieselor auto, etc. Executam toate operatiile implicate de intretinerea si readucerea in parametrii optimi de functionare a automobilelor de fabricatie romaneasca si straina. Dispunem de personal calificat si suntem dotati cu aparate si instalatii specializate pentru fiecare operatie. Utilizam scule omologate si piese de schimb de origine certificata. Efectuam reglaje si masuratori cu aparate de ultima generatie.

Geometrie roti 3D – Reglajul geometriei rotilor este o operatiune extrem de importanta care trebuie efectuata periodic si mai ales in situatiile in care se inlocuiesc piese de la sistemul de directie, de la sistemul de amortizare sau la schimbarea anvelopelor. O geometrie a rotilor incorecta, poate duce la accidente datorita instabilitatii masinii pe sosea sau poate produce pagube gen uzura prematura si neuniforma a anvelopelor. Aparatura noastra de ultima generatie cu soft actualizat permanent si personalul specializat va sta la dispozitie pentru a evita orice neplaceri.

PRETURI

Ora manopera reparatii mecanice In functie de complexitate
Discount pentru operatii complexe Contactati-ne !

COMPETENTE

 • Montaj amortizoare, flanse si rulmenti amortizoare
 • Montaj/Schimb capete de bara
 • Montaj/Schimb bielete de directie
 • Montaj/Schimb pivoti
 • Montaj/Schimb brate suspensie superioare sau inferioare
 • Montaj/Schimb bucse bascule
 • Montaj/Schimb bielete bara stabilizatoare
 • Montaj/Schimb arbore cardan cu sau fara rulment intermediar
 • Montaj/Schimb ambreiaj motoare longitudinale tractiune fata sau spate
 • Montaj/Schimb pompa ambreiaj
 • Schimb kit distributie complet 

INTREBARII FRECVENTE

 • Ce reprezinta verificarea generala ?

  O verificare a maşinii în mod regulat vă ajută să economisiţi bani şi timp. O verificare formala a maşinii nu va indica întotdeauna lucrurile ce trebuie descoperite înainte de a fi prea târziu. Singura modalitate de a evita anumite probleme ascunse este de a efectua o verificare completă a maşinii în mod regulat.

 • Cum cumpar piese auto ?

  Fiecare comandă plasată pe site-ul nostru este verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul dvs. Pentru verificarea comenzii este necesar să ne furnizaţi în formularul de comandă Numarul de identificare al automobilului (aflat la punctul 3 in Talonul de tip vechi sau la punctul E in Talonul de tip nou), iar in unele cazuri detalii suplimentare necesare identificarii reperului corect.

 • Ce presupun serviciile de intretinere periodica ?

  Schimbare ulei si filtru ulei – Uleiul de motor este fluidul cel mai important al motorului. El asigura ungerea pieselor in miscare din interiorul acestuia, disiparea caldurii rezultate in timpul functionarii si curatarea depunerilor ce apar din cauza incalzirii si a particulelor absorbante din mediul exterior. Filtrul de ulei este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta uleiul de motor.

  Schimbare filtru de combustibil – Filtrul de combustibil (benzina sau motorina, dupa caz) este o piesa consumabila care are rolul de a elimina toate eventualele impuritati din combustibil.

  Schimbare filtru de aer  – Filtrul de aer este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta aerul absortit de motor in medii cu mult praf (cum este tara noastra, din pacate). Acesta se incarca foarte repede cu reziduuri si impiedica sau chiar blocheaza absorbtia aerului in motor, ceea ce duce la nefunctionalitati grave ale acestuia.

  Schimbare filtru de habitaclu – Aproximativ 90% din autoturismele moderne sunt dotate cu filtru de polen/habitaclu, de fapt un filtru destinat eliminarii prafului, noxelor si altor agenti patogeni din aerul absorbit de aeroterma si injectat in habitaclu prin gurile de ventilatie.

Gallo Nero Service © 2017 Dealer oficial al serviciilor de calitate powered by IT Business Store