PROGRAMARE ONLINE

Programarea online beneficiaza de prioritate imediat ce este confirmata de catre operatorii nostri.

SOLICITA PROGRAMARE

DESCRIERE SERVICII

Asigurarile auto reprezinta un mod foarte bun de a va asigura impotriva unor evenimente neplacute. Dvs. va expuneti la nenumarate riscuri in fiecare zi. De aceea este recomandabil ca orice sofer sa inchieie asigurarea obligatorie RCA (Raspundere civila auto), si asigurarea de tip CASCO (asigurare facultativa auto) dupa nevoie.

Pentru a identifica ofertele mai multor asiguratori, clientul face un singur drum la sediul nostru, beneficiind gratuit de consultanta din partea specialistilor Gallo Nero. Gallo Nero ofera suport pentru intelegerea termenilor si conditiilor din ofertele de asigurare, astfel incat clientul sa poata face o comparatie reala intre acestea. In plus, clientul nu mai are grija scadentei ratelor si a expirarii politelor, intrucat un profesionist Gallo Nero ii va reaminti din timp aceste aspecte.

Daca un agent de asigurari trebuie sa convinga clientul sa cumpere produsul companiei in cadrul caruia este angajat, specialistii Gallo Nero ofera clientului cea mai buna solutie de asigurare pentru acesta, selectand ofertele cele mai avantajoase ale companiilor de asigurari din Romania. Astfel, clientul va avea avantajul unei asigurari adaptate nevoilor si cerintelor lui, evitand ofertele standard, disponibile pentru toti clientii. Consilierii Gallo Nero ofera clientului consiliere gratuita cu privire la procedura si documentele necesare deschiderii dosarului de dauna, cat si pentru evitarea impunerii practicilor sau masurilor abuzive din partea asiguratorului.

PRETURI

Asigurare obligatorie RCA In functie de automobil
Asigurare facultativa CASCO Contactati-ne !

COMPETENTE

 • Acordarea de consultanta privind asigurarile
 • Alegerea impreuna cu clientul a variantei otime

INTREBARII FRECVENTE

 • Ce reprezinta verificarea generala ?

  O verificare a maşinii în mod regulat vă ajută să economisiţi bani şi timp. O verificare formala a maşinii nu va indica întotdeauna lucrurile ce trebuie descoperite înainte de a fi prea târziu. Singura modalitate de a evita anumite probleme ascunse este de a efectua o verificare completă a maşinii în mod regulat.

 • Cum cumpar piese auto ?

  Fiecare comandă plasată pe site-ul nostru este verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul dvs. Pentru verificarea comenzii este necesar să ne furnizaţi în formularul de comandă Numarul de identificare al automobilului (aflat la punctul 3 in Talonul de tip vechi sau la punctul E in Talonul de tip nou), iar in unele cazuri detalii suplimentare necesare identificarii reperului corect.

 • Ce presupun serviciile de intretinere periodica ?

  Schimbare ulei si filtru ulei – Uleiul de motor este fluidul cel mai important al motorului. El asigura ungerea pieselor in miscare din interiorul acestuia, disiparea caldurii rezultate in timpul functionarii si curatarea depunerilor ce apar din cauza incalzirii si a particulelor absorbante din mediul exterior. Filtrul de ulei este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta uleiul de motor.

  Schimbare filtru de combustibil – Filtrul de combustibil (benzina sau motorina, dupa caz) este o piesa consumabila care are rolul de a elimina toate eventualele impuritati din combustibil.

  Schimbare filtru de aer  – Filtrul de aer este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta aerul absortit de motor in medii cu mult praf (cum este tara noastra, din pacate). Acesta se incarca foarte repede cu reziduuri si impiedica sau chiar blocheaza absorbtia aerului in motor, ceea ce duce la nefunctionalitati grave ale acestuia.

  Schimbare filtru de habitaclu – Aproximativ 90% din autoturismele moderne sunt dotate cu filtru de polen/habitaclu, de fapt un filtru destinat eliminarii prafului, noxelor si altor agenti patogeni din aerul absorbit de aeroterma si injectat in habitaclu prin gurile de ventilatie.

Gallo Nero Service © 2017 Dealer oficial al serviciilor de calitate powered by IT Business Store