PROGRAMARE ONLINE

Programarea online beneficiaza de prioritate imediat ce este confirmata de catre operatorii nostri.

SOLICITA PROGRAMARE

DESCRIERE SERVICII

Pentru constatarea erorilor aparute in functionarea sistemelor electrice ale autovehicului utilizam cele mai perfomante echipamente. Testerul multimarca de ultima generatie pe care-l avem in dotare permite diagnoza prin vizualizarea semnalelor transmise de catre senzori catre computerul de bord.

In atelierul de reparatii al instalatiilor electrice folosim un echipament performant, cu ajutorul caruia pot fi diagnosticate si vizualizate semnalele urmatoarelor grupe de sisteme:

– amestecul si aprinderea;

– injectia Otto si Diesel;

– sistemele de siguranta (ABS, ASR);

PRETURI

Ora manopera reparatii electrice In functie de complexitate
Discount pentru operatii complexe Contactati-ne !

COMPETENTE

 • Reglaj sisteme de iluminat
 • Verificare si inlocuirea sistemelor de iluminat ( bec, far, stop, etc)
 • Verificare sistemelor de curatare parbriz ( motoras stergator, motoras stropitor )
 • Verificare si remedirea defectelor instalatiilor de inchidere electrica centralizata si a alarmelor auto.
 • Reparatii subansamble electrice.
 • Verificat, inlocuit bujii cu scanteie.
 • Verificarea si inlocuirea bujiilor incandescente.

INTREBARI FRECVENTE

 • Ce reprezinta verificarea generala ?

  O verificare a maşinii în mod regulat vă ajută să economisiţi bani şi timp. O verificare formala a maşinii nu va indica întotdeauna lucrurile ce trebuie descoperite înainte de a fi prea târziu. Singura modalitate de a evita anumite probleme ascunse este de a efectua o verificare completă a maşinii în mod regulat.

 • Cum cumpar piese auto ?

  Fiecare comandă plasată pe site-ul nostru este verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul dvs. Pentru verificarea comenzii este necesar să ne furnizaţi în formularul de comandă Numarul de identificare al automobilului (aflat la punctul 3 in Talonul de tip vechi sau la punctul E in Talonul de tip nou), iar in unele cazuri detalii suplimentare necesare identificarii reperului corect.

 • Ce presupun serviciile de intretinere periodica ?

  Schimbare ulei si filtru ulei – Uleiul de motor este fluidul cel mai important al motorului. El asigura ungerea pieselor in miscare din interiorul acestuia, disiparea caldurii rezultate in timpul functionarii si curatarea depunerilor ce apar din cauza incalzirii si a particulelor absorbante din mediul exterior. Filtrul de ulei este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta uleiul de motor.

  Schimbare filtru de combustibil – Filtrul de combustibil (benzina sau motorina, dupa caz) este o piesa consumabila care are rolul de a elimina toate eventualele impuritati din combustibil.

  Schimbare filtru de aer  – Filtrul de aer este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta aerul absortit de motor in medii cu mult praf (cum este tara noastra, din pacate). Acesta se incarca foarte repede cu reziduuri si impiedica sau chiar blocheaza absorbtia aerului in motor, ceea ce duce la nefunctionalitati grave ale acestuia.

  Schimbare filtru de habitaclu – Aproximativ 90% din autoturismele moderne sunt dotate cu filtru de polen/habitaclu, de fapt un filtru destinat eliminarii prafului, noxelor si altor agenti patogeni din aerul absorbit de aeroterma si injectat in habitaclu prin gurile de ventilatie.

Gallo Nero Service © 2017 Dealer oficial al serviciilor de calitate powered by IT Business Store