PROGRAMARE ONLINE

Programarea online beneficiaza de prioritate imediat ce este confirmata de catre operatorii nostri.

SOLICITA PROGRAMARE

DESCRIERE SERVICII

De ce sa ne alegeti ? Pentru ca suntem tineri, ambitiosi si dornici de a oferi servicii ireprosabile de tractari si asistenta auto in Bucuresti. Stiind ca secretul unei afaceri de succes este strans legat de gradul de satisfactie al clientului, acordam o deosebita atentie cerintelor si recomandarilor voastre. Sentimentul de multumire din ochii dumneavoastra este motivul sa luptam sa fim cei mai buni prestatori de tractari si asistenta rutiera in Bucuresti, cat si in tara. Suna-ne si iti garantam ca o sa revii cu placere !

Programul de asistenţă rutiera si de tractari auto este un serviciu accesibil la numărul de telefon 0769-946.230, 24/24 ore, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an, pentru automobilele aflate în pană imobilizantă. Obiectivul acestui serviciu este depanarea pe loc (punerea în stare de funcţionare) a autoturismelor şi vehiculelor utilitare de pâna la 3,5 tone, ramase în pană imobilizantă. Când depanarea pe loc nu este posibilă, automobilele de orice marcă de pâna la 2 tone pot beneficia de tractare pâna la service Gallo Nero sau până la adresa preferată de client.

Gallo Nero va ofera servicii complete de tractari pe teritoriul Bucurestiului si in intreaga tara, transportam autovehicule noi sau avariate, transportam utilaje pe autoplatforma specializata cu sarcina de pana la 3.5 tone. Nu uitati! Va oferim servicii de cea mai buna calitate, seriozitate, promptitudine la preturi minime! Serviciul de tractari auto pe platforma este disponibil non-stop! Tarifele practicate de noi sunt cele mai mici din tara! Tot ce trebuie sa faceti este sa ne dati un telefon oricand!

PRETURI

Ora de asistenta rutiera In functie de complexitate
Pret per kilometru Contactati-ne !

COMPETENTE

 • Tractari autoturisme noi, second hand sau avariate, autovehicule de marfa, utilaje, autoutilitare, atv-uri, motociclete si scutere pe platforma sarcina de pana la 3.5 tone
 • Depanare defectiuni minore (pana curent, anvelope, carburant, etc.)
 • Asistenta pentru realizarea constatarii autoturismului avariat;
 • asistenta pentru repararea autoturismului defect/avariat
 • Transportul persoanelor din autovehiculul avariat la destinatie
 • Incarcarea si descarcarea autovehiculului avariat in conditii de siguranta

INTREBARII FRECVENTE

 • Ce reprezinta verificarea generala ?

  O verificare a maşinii în mod regulat vă ajută să economisiţi bani şi timp. O verificare formala a maşinii nu va indica întotdeauna lucrurile ce trebuie descoperite înainte de a fi prea târziu. Singura modalitate de a evita anumite probleme ascunse este de a efectua o verificare completă a maşinii în mod regulat.

 • Cum cumpar piese auto ?

  Fiecare comandă plasată pe site-ul nostru este verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul dvs. Pentru verificarea comenzii este necesar să ne furnizaţi în formularul de comandă Numarul de identificare al automobilului (aflat la punctul 3 in Talonul de tip vechi sau la punctul E in Talonul de tip nou), iar in unele cazuri detalii suplimentare necesare identificarii reperului corect.

 • Ce presupun serviciile de intretinere periodica ?

  Schimbare ulei si filtru ulei – Uleiul de motor este fluidul cel mai important al motorului. El asigura ungerea pieselor in miscare din interiorul acestuia, disiparea caldurii rezultate in timpul functionarii si curatarea depunerilor ce apar din cauza incalzirii si a particulelor absorbante din mediul exterior. Filtrul de ulei este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta uleiul de motor.

  Schimbare filtru de combustibil – Filtrul de combustibil (benzina sau motorina, dupa caz) este o piesa consumabila care are rolul de a elimina toate eventualele impuritati din combustibil.

  Schimbare filtru de aer  – Filtrul de aer este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta aerul absortit de motor in medii cu mult praf (cum este tara noastra, din pacate). Acesta se incarca foarte repede cu reziduuri si impiedica sau chiar blocheaza absorbtia aerului in motor, ceea ce duce la nefunctionalitati grave ale acestuia.

  Schimbare filtru de habitaclu – Aproximativ 90% din autoturismele moderne sunt dotate cu filtru de polen/habitaclu, de fapt un filtru destinat eliminarii prafului, noxelor si altor agenti patogeni din aerul absorbit de aeroterma si injectat in habitaclu prin gurile de ventilatie.

Gallo Nero Service © 2017 Dealer oficial al serviciilor de calitate powered by IT Business Store