PROGRAMARE ONLINE

Programarea online beneficiaza de prioritate imediat ce este confirmata de catre operatorii nostri.

SOLICITA PROGRAMARE

DESCRIERE SERVICII

Traim intr-o lume a imaginilor si a parerilor care se formeaza la prima privire de aceea trebuie sa avem grija de felul in care aratam si de felul in care arata lucrurile pe care le detinem. Se spune ca felul in care arata o masina, felul in care este ingrijita dar si culoarea pe care o are, este o amprenta a personalitatii soferului care o conduce. Nu trebuie neglijata nici functionarea masinii in mod sportiv si din acest motiv, cu siguranta aveti nevoie de specialistii Gallo Nero !

Prin modificarea mapelor de injectie ale motorului veti putea obtine o putere mai mare decat cea oferita de fabricant si un cuplu sporit. Asigurati-va ca ceea ce doriti sa modificati este corect, orice greseala la modificarea unui motor putand fi fatala pentru viata acestuia. La Gallo Nero veti gasi tot ce este necesar pentru a creste puterea motorului si pentru a putea face o conversie turbo diesel sau benzina aspirat sau cu turbina.

Problema majora a filtrelor de particule este ca sunt restrictive si limiteaza performanta motoarelor diesel iar in cele mai multe cazuri necesita inlocuire, unul nou costand intre 500 si 1500 euro. Pentru clientii care doresc performanta optima si care doresc sa scape de probleme cauzate de filtru de particule, le oferim servicii de tip DPF OFF prin intermediul carora filtrul de particule este anulat din calculatorul masinii fiind posibila indepartarea lui fizica de pe masina.

Fie pentru ca esti pasionat de tunning sau de wrapping sau pentru ca pur si simplu te-ai saturat de zgarieturile vopselei pe care ti le lasa alti soferi „prietenosi” in parcare si vrei sa alegi o modalitate mai simpla prin care poti repara daunele. Daca vrei sa tunezi look-ul masinii tale poti alege sa ti-o inscriptionezi cu diverse grafici, sa colantezi o parte a automobilului sau sa ti-o colantezi integral intr-o culoare sau in mai multe, pentru toate aceste aplicatii exista folii adezive speciale. Important este sa o alegi pe cea potrivita. Te asteptam la Gallo Nero si impreuna vom face cea mai potrivita alegere pentru masina ta.

PRETURI

Anulare filtru particule In functie de model
Colantare - folie geamuri Contactati-ne !

COMPETENTE

 • Anulare filtru de particule (DPF OFF)
 • Folie geamuri auto
 • Crestere putere motor prin rescrierea mapelor
 • Colantare carbon

INTREBARII FRECVENTE

 • Ce reprezinta verificarea generala ?

  O verificare a maşinii în mod regulat vă ajută să economisiţi bani şi timp. O verificare formala a maşinii nu va indica întotdeauna lucrurile ce trebuie descoperite înainte de a fi prea târziu. Singura modalitate de a evita anumite probleme ascunse este de a efectua o verificare completă a maşinii în mod regulat.

 • Cum cumpar piese auto ?

  Fiecare comandă plasată pe site-ul nostru este verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul dvs. Pentru verificarea comenzii este necesar să ne furnizaţi în formularul de comandă Numarul de identificare al automobilului (aflat la punctul 3 in Talonul de tip vechi sau la punctul E in Talonul de tip nou), iar in unele cazuri detalii suplimentare necesare identificarii reperului corect.

 • Ce presupun serviciile de intretinere periodica ?

  Schimbare ulei si filtru ulei – Uleiul de motor este fluidul cel mai important al motorului. El asigura ungerea pieselor in miscare din interiorul acestuia, disiparea caldurii rezultate in timpul functionarii si curatarea depunerilor ce apar din cauza incalzirii si a particulelor absorbante din mediul exterior. Filtrul de ulei este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta uleiul de motor.

  Schimbare filtru de combustibil – Filtrul de combustibil (benzina sau motorina, dupa caz) este o piesa consumabila care are rolul de a elimina toate eventualele impuritati din combustibil.

  Schimbare filtru de aer  – Filtrul de aer este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta aerul absortit de motor in medii cu mult praf (cum este tara noastra, din pacate). Acesta se incarca foarte repede cu reziduuri si impiedica sau chiar blocheaza absorbtia aerului in motor, ceea ce duce la nefunctionalitati grave ale acestuia.

  Schimbare filtru de habitaclu – Aproximativ 90% din autoturismele moderne sunt dotate cu filtru de polen/habitaclu, de fapt un filtru destinat eliminarii prafului, noxelor si altor agenti patogeni din aerul absorbit de aeroterma si injectat in habitaclu prin gurile de ventilatie.

Gallo Nero Service © 2017 Dealer oficial al serviciilor de calitate powered by IT Business Store