PROGRAMARE ONLINE

Programarea online beneficiaza de prioritate imediat ce este confirmata de catre operatorii nostri.

SOLICITA PROGRAMARE

DESCRIERE SERVICII

Pentru servisarea instalatiei de climatizare, folosim o instalatie, care permite recuperarea si reciclarea refrigerantului, fara nici un risc de imprastiere in mediu a acestui fluid ecologic. Succesiv se face indepartarea umiditatii din sistemul de AC si a impuritatilor depuse, continute de ulei . Uleiul recuperat este colectat intr-un recipient special , impreuna cu celelate impuritati. Dupa vidarea instalatiei, pentru a indeparta umiditatea din sistem, se efectueaza reumplerea instalatiei cu cantitatea de freon si ulei, prescrisa de producator. In final se efectueaza testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei de AC.

Revizia completa include operatiunile de incarcare freon si de igienizare pentru orice masina:
1. Diagnoza, vidare instalatie, incarcare freon, schimb ulei AC, raportare finala
Oferim consultanta gratuita pentru determinarea tipului de freon, si cantitatilor de freon si ulei necesare pentru functionarea optima a instalatiei de aer conditionat a masinii servisate. Primul proces este cel de extragere agentului uzat (freon + ulei) din instalatia de aer conditionat a masinii, urmat de vidarea instalatiei si verificarea daca exista pierderi/lipsa de etanseitate in vid. Daca totul este in regula, procesul urmator este cel de incarcare cu freon urmat de completarea uleiului, apoi testarea finala in sarcina. De mentionat ca toate procesele sunt realizate asistat de aparatura profesionala ce ofera date si raportari in timp real.
2. Igienizare / curatare instalatie de aer conditionat a masinii
Procedura completa ce are ca rezultat eliminarea mirosurilor neplacute si bacteriilor/mucegaiului din instalatia de climatizare a masinii, se efectueaza dupa operatiunea de incarcare freon in instalatia de aer conditionat auto. Agentul de tip aerosol folosit pentru procesul de igienizare circula prin instalatia masinii si curata intreg sistemul AC (vaporizator, filtre, conducte de ventilatie). Reziduul activ depus in instalatie impiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.

PRETURI

Ora manopera servicii climatizare In functie de complexitate
Discount pentru operatii complexe Contactati-ne !

COMPETENTE

 • Recuperare agent frigorific
 • Reincarcarea instalatiei de climatizare
 • Evacuare gaze necondensabile
 • Verificare pierderi
 • Suflare ulei vechi
 • Completare ulei pentru compresor A/C
 • Verificare valori presiune in sistem
 • Imprimare de date cu identificarea agentului frigorific din sistem si puritatea acestuia, precum si afisarea procentelor de aer si hidrocarburi din system.

INTREBARI FRECVENTE

 • Ce reprezinta verificarea generala ?

  O verificare a maşinii în mod regulat vă ajută să economisiţi bani şi timp. O verificare formala a maşinii nu va indica întotdeauna lucrurile ce trebuie descoperite înainte de a fi prea târziu. Singura modalitate de a evita anumite probleme ascunse este de a efectua o verificare completă a maşinii în mod regulat.

 • Cum cumpar piese auto ?

  Fiecare comandă plasată pe site-ul nostru este verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul dvs. Pentru verificarea comenzii este necesar să ne furnizaţi în formularul de comandă Numarul de identificare al automobilului (aflat la punctul 3 in Talonul de tip vechi sau la punctul E in Talonul de tip nou), iar in unele cazuri detalii suplimentare necesare identificarii reperului corect.

 • Ce presupun serviciile de intretinere periodica ?

  Schimbare ulei si filtru ulei – Uleiul de motor este fluidul cel mai important al motorului. El asigura ungerea pieselor in miscare din interiorul acestuia, disiparea caldurii rezultate in timpul functionarii si curatarea depunerilor ce apar din cauza incalzirii si a particulelor absorbante din mediul exterior. Filtrul de ulei este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta uleiul de motor.

  Schimbare filtru de combustibil – Filtrul de combustibil (benzina sau motorina, dupa caz) este o piesa consumabila care are rolul de a elimina toate eventualele impuritati din combustibil.

  Schimbare filtru de aer  – Filtrul de aer este o piesa consumabila ce filtreaza in permanenta aerul absortit de motor in medii cu mult praf (cum este tara noastra, din pacate). Acesta se incarca foarte repede cu reziduuri si impiedica sau chiar blocheaza absorbtia aerului in motor, ceea ce duce la nefunctionalitati grave ale acestuia.

  Schimbare filtru de habitaclu – Aproximativ 90% din autoturismele moderne sunt dotate cu filtru de polen/habitaclu, de fapt un filtru destinat eliminarii prafului, noxelor si altor agenti patogeni din aerul absorbit de aeroterma si injectat in habitaclu prin gurile de ventilatie.

Gallo Nero Service © 2017 Dealer oficial al serviciilor de calitate powered by IT Business Store